RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
17/04 2016

I Want My Wife Back nieuwe comedyreeks met Ben Miller vanaf maandag op BBC ONE

I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerHoezo ,,scheiden”? Hoezo ,,zo-lang-bij-een-vriendin-gaan-wonen”? Murray wéét niet wat hij hoort. Zijn vrouw Bex wil van hem af. En dat terwijl hij zo dol op haar is en nét een surpriseparty voor haar heeft georganiseerd vanwege haar veertigste verjaardag. Benieuwd hoe dát afloopt? Kijk dan elke maandag (of woensdag laat) naar de nieuwe zesdelige comedy I Want My Wife Back. (Copyright foto’s: BBC)

Wat is I Want My Wife Back?
I Want My Wife Back is een nieuwe zesdelige romantische comedyreeks over een bankmedewerker die maar niet wil accepteren dat zijn vrouw hem wil verlaten. De hoofdrol wordt gespeeld door Ben Miller, bekend van o.a. Death in Paradise en The Worst Week of my Life.


I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerHoofdrollen?

Behalve Ben Miller herken je in I Want My Wife Back vast DCI Banks’ Caroline Catz als Bex en Endeavour’s Abigail Thaw. Verder doen onder anderen mee Priyanga Burford, Peter Wight, Stewart Wright en Glen Davies.


I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerScenario?

Het script is geschreven door Mark Bussell en Justin Sbresni. Eerder schreven zij ook al de sitcom The Worst Week of my Life, waarin Miller ook al de hoofdrol speelde. Paul Norton tekent voor de regie.

Waar gaat de eerste aflevering over?

Workaholic Murray is hartstikke druk met het organiseren van een surprise verjaardagspartijtje vanwege de 40e verjaardag van zijn geliefde echtgenote Bex. Maar dan slaat het noodlot toe. Bij toeval komt Murray er namelijk achter dat Bex van hem af wil en bij een vriendin zal intrekken. Murray stelt alles in het werk om het feestje af te blazen en de gasten weg te sturen, maar helaas komt hij te laat zodat het stel in een wel héél erg lastig parket komt…

I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerWat schrijven de critici?
Alison Graham ziet sterke overeenkomsten met typich jarenzeventigsitcoms als Terry and June, maar is toch erg positief. ,,Foolishly, I can’t help rather liking I Want My Wife Back,’’ schrijft ze deze week in de Radio Times.

I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerWat te verwachten?
Zelf heb ik de reeks gezien tijdens BBC Showcase in Liverpool, waar I Want My Wife Back bij de aankopers zonder twijfel een van de populairste titels was. En ik kan alleen maar zeggen afgaand op de eerste twee afleveringen: dit wordt een klassieker.

I Want My Wife Back_Copyright BBC/Mainstreet Pictures Ltd/Neil GenowerTe zien?
I Want My Wife Back vanaf 18 april elke maandag om 22.30 uur BBC ONE. De herhaling is elke woensdagnacht laat te zien rond 00.45 uur, eveneens op BBC ONE. Daarna kun je meteen blijven kijken voor de herhaling van Boomers.

Bekijk hieronder alvast de trailer van I Want My Wife Back en enkele fragmenten uit the Worst Week of My Life.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "I Want My Wife Back nieuwe comedyreeks met Ben Miller vanaf maandag op BBC ONE".