RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
12/11 2010

3x niet te missen 13 tot en met 19 november 2010

ACCUSED_BBCONESplinternieuwe Lewis-afleveringen, de lancering van een nieuw gerechtsdrama en een beregoeie Benefietactie. De kijkweek in vogelvlucht. (Copyright foto: BBC)

LEWIS_136_36761) LEWIS, zaterdag 12 november 2010, 20.40 uur Canvas
Canvas is de KRO vóór met de uitzending van het vierde seizoen van de Inspector Morse-spin off met in de hoofdrollen kevin Whately en Laurence Fox. Er wordt een dode aangetroffen in een tourbus van Oxford. De overledene blijkt een zekere Dr. Stephen Black. Het spoor leidt naar het landgoed van Crevecoeur Hall, waar sergeant Hathaway een deel van zijn jeugd doorbracht.
Een van de hoofdrollen in deze eerste van vier opzichzelfstaande nieuwe afleveringen wordt gespeeld door Nathaniel Parker. Hij is beter bekend als Inspecteur Thomas Lynley uit The Inspector Lynley Mysteries.  (Copyright foto: VRT, ITV Global)

ACCUSED_ChrisEccleston2) ACCUSED, maandag 15 november 2010, 22.00 uur BBC ONE
Spooks is voorbij, zodat dat er nu op maandagavond op de Beeb weer volop ruimte is voor het lanceren van een aantal nieuwe dramaseries. Uit de pen van Cracker-schrijver Jimmy McGovern komt de zesdelige rechtbankserie, Accused, waarin verdachten tijdens een rechstzaak zich voorbereiden op hun vonnis. Onder anderen Dr. Who-acteur Christopher Eccleston, Pookey Quesnel en Joanna Higson staan in het beklaagdenbankje. Accused wordt telkens op dinsdag om 23.30 uur herhaald op BBC FOUR. (Copyright foto: BBC)

CHILDREN IN NEED _Pudsey3) CHILDREN IN NEED vrijdag 19 november vanaf 20.00 uur BBC ONE
Jaarlijkse benefietavond ten bate van de stichting Children in Need met gastoptredens van o.a. de Hairy Bikers, Cheryl Cole, Kylie Minogue, Peter Andre en de vroegere Blue Peter-presentatrice Helen Skelton. Hoogtepunt voor Doctor Who-fans is een korte vooruitblik op de Doctor Who Christmas Special. De presentatie is zoals altijd in handen van Terry Wogan, bijgestaan door Tess Daly en Fearne Cotton. Uiteraard is het beertje Pudsey weer van de partij. (Copyright foto: BBC)

Ook noemenswaardig deze week:
De terugkeer van de historische advocatenserie GARROW’S LAW – TALES FROM THE OLD BAILEY, zondag om 22.00 uur op BBC ONE. Plus nieuwe afleveringen van de Britse comedy MIRANDA, geschreven en gespeeld door comediënne Miranda Hart, vanaf maandag 15 november om 21.30 uur op BBC TWO. Woensdag wordt bij de KRO op Nederland 1 in aanloop naar de allerlaatste dubbelaflevering van  A TOUCH OF FROST de aflevering Mind Games herhaald. En mocht je op 19 oktober de tv-film THE FIRST MEN IN THE MOON hebben gemist, grijp dan als nog je kans op donderdag 18 november om 23.25 uur op BBC FOUR.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "3x niet te missen 13 tot en met 19 november 2010".