RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
30/09 2010

3x niet te missen deze week 2 tot en met 8 oktober 2010

Whitechapel1) Whitechapel, zaterdag 2 oktober, 23.15 uur Nederland 2
…Jack the Ripper lééft! Iedereen die weleens deelnam aan een officiële London Walk  langs de plaatsdelicten in de befaamde East End, weet dat de legendarische seriemoordenaar nog net zo tot de verbeelding spreekt als 120 jaar geleden. Met dit uitgangspunt bedachten Caroline Ip en Ben Court de driedelige thiller Whitechapel, waarin een levensgevaarlijke copycat killer opduikt en een grote rol is weggelegd voor The League of Gentlemen’s Steve Pemberton als ‘Ripperologist’ Edward Buchan. Start van de driedelige miniserie, waarin verder Rupert Penry Jones (Spooks) en Phil Davis (Rose and Maloney) speurwerk verrichten.
(Copyright foto: KRO/BBC)

The Tudors - Jonathan Rhys Meyers (Henry VIII) 2) The Tudors, zondag  3 oktober, 20.00 uur RTL8
Dubbele openingsaflevering van het vierde seizoen van de Brits-Iers-Canadese kostuumdramaserie over het leven aan het hof van de Engelse vorst Henry VIII. Niet alleen Henry is onder de indruk van de schoonheid van zijn nieuwe koningin Katherine Howard… Ook Henry’s nieuwe kamerheer Thomas Culpepper zou haar graag bezitten. Zie ook het bericht, elders op dit weblog. (Copyright foto: Sony)

INSPECTOR GEORGE G3) George Gently, zondag 3 oktober, 21.30 uur, BBC ONE
In Peace and Love, de tweede nieuwe aflevering van het derde Inspector George Gently-seizoen zijn we aanbeland in het jaar 1966. Terwijl iedereen zich voorbereidt op het wereldkampioenschap voetbal onderzoeken Bacchus en Gently de moord op een bekende academicus met links-politieke ideeën. Warren Clarke van Dalziel and Pascoe-faam kruipt in de (gast)rol van Charles Hoxton. Sarah Lancashire, Rose uit de Britse detectivereeks Rose and Maloney, speelt Mallory Brown. Helaas alweer de laatste aflevering van dit véél te korte derde seizoen. (Copyright foto: BBC)

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "3x niet te missen deze week 2 tot en met 8 oktober 2010".