RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
3/06 2021

Aanstaande vrijdag géén Vera seizoen 11 op Een

Helaas gaat de VRT het allernieuwste seizoen van Vera deze vrijdag nog niet uitzenden. (Copyright foto: ITV Studios)

Kijkers die aanstaande vrijdag op Een afstemmen in de hoop – zoals enkele programmabladen vermelden – getrakteerd te zullen worden op de splinternieuwe openingsaflevering van seizoen 11 komen bedrogen uit. Op het laatste moment is ‘Blind Spot’ ingezet, een herhaling van seizoen negen. Vanaf volgende week vrijdag is op hetzelfde tijdstip bij onze zuiderburen een wedstrijd van het EK Voetbal te zien en dus is het nog maar de vraag wannéér seizoen 11 daar uiteindelijk wel wordt vertoond.

Een aantal weken geleden werd de start van seizoen 11 van Vera op Een ook al uitgesteld. Vanaf dat moment waren The Brokenwood Mysteries weer te zien.

Het lijkt me eerlijk gezegd ook erg stug dat de nieuwste serie al voor het buitenland wordt vrijgegeven terwijl ITV dit seizoen nog moet lanceren. Bovendien zijn de opnamen voor de rest van seizoen 11 nog in volle gang.

Goed, het komt weleens vaker voor dat de Belgen of de Nederlanders de première hebben boven de Britten. Maar Vera is toch een van ITV’s paradepaardjes die ze altijd eerst zelf zullen willen presenteren.

pleister op de wonde
Klassieke Vera-afleveringen zijn op vrijdagavond voorlopig nog te zien bij RTL8. NPO2 hervat zaterdagavond als onderdeel van Een Zomer Vol Detectives de rest van seizoen 9, dat vorig jaar halverwege de run plaats moest maken voor (Detective) Van Der Valk. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 9.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Aanstaande vrijdag géén Vera seizoen 11 op Een".