RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
27/08 2016

Uitgestelde Vera-aflevering vannacht op NPO1

Vera_Copyright ITV GlobalVannacht om kwart over twaalf kun je op NPO1 kijken naar de aflevering Old Wounds uit de Britse detectiveserie Vera. Het betreft hier de tweede aflevering uit het vijfde seizoen, die bij de eerste uitzending op 14 juli halverwege werd afgelast vanwege de terroristische aanslag in Nice. (Copyright foto: ITV Global)

,,Old Wounds” (overigens nog niet op Eén te zien geweest) speelt zich af tegen de achtergrond van de mijnstakingen van 1984 en 1985. Tijdens een achtervolging van een voortvluchtige stuit men op een skelet. Het blijkt om Carrie Tellin te gaan die in 1984 spoorloos is verdwenen. De vader van het vermoorde meisje is nog steeds erg verbitterd over hoe de politie destijds het onderzoek heeft verricht.

Vera 5_Copyright ITV GlobalVoor Vera’s nieuwe sidekick Aiden Healy is het nog altijd wennen. Hij spreekt voor zijn beurt of klapt uit de school. Als Aiden weer eens onbeholpen uit de hoek komt, tegen Carie’s vader, bromt Vera: ,,There you go again… with your size nines.’’

De rol van DCI vera Stanhope wordt gespeeld door Brenda Blethyn. Acteur Kenny Doughty tekent voor de rol van DS Aiden Healy. Lees hier het interview dat ik met hem had voor Humo.

Te zien?
Vera wordt om 00.15 uur uitgezonden op NPO1.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Uitgestelde Vera-aflevering vannacht op NPO1".