RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
1/04 2010

Hoe eindigt A Touch of Frost?

TOUCH_OF_FROST_Niet waar de eieren zijn verstopt, maar: hoe eindigt de dubbele slotaflevering van A Touch of Frost? Dat is de vraag die miljoenen Britten komend paasweekend massaal op het puntje van hun stoel houdt. Er zijn twee -sommige bronnen spreken zelfs over drie- alternatieve slotscenes opgenomen. Pas op het laatste moment bepaalt Sir David Jason met zijn producer en de ITV-programmaleiding hoe Jack Frost afscheid neemt.
Zelfs acteur Bruce Alexander, die sinds het prille begin de rol van Superintendent Norman Mullett voor zijn rekening neemt, heeft geen idee hoe A Touch of Frost maandagavond uiteindelijk zal eindigen. In het ITV-ontbijtprogramma This Morning zei hij: ‘Mij is niets verteld. Het is allemaal geheim. We hebben een aantal verschillende slotscenes gefilmd, waarvan er één uiteindelijk vertoond zal worden. Ik ga dus maandagavond zeker kijken om te zien hoe het afloopt.’

Het is in dit stadium nog niet bekend wanneer de KRO en Canvas de dubbele slotaflevering zullen programmeren.

Interessante vraag is of distributeur ITV Global de internationale afnemers wellicht de verschillende finalescenes wil aanbieden. Op die manier zou elk land zelf kunnen kiezen welk einde voor Frost het meest passend is. Plus het voordeel is dat internationale kijkers dan nog niet weten hoe ‘hun’ Frost de serie verlaat. (Foto copyright: ITV Global)

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Hoe eindigt A Touch of Frost?".