RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
26/01 2013

Manouk van der Meulen opnieuw te zien in A Touch of Frost

TouchofFrost0001Zaterdagavond wordt op Nederland 1 Keys to the car herhaald. Dat is een aflevering uit de Britse detectiveserie A Touch of Frost uit 1999 waarin niemand minder dan onze eigen Nederlandse actrice Manouk van der Meulen haar opwachting maakt. Van der Meulen speelt een Rotterdamse undercoveragente. (Copyright foto’s: ITV Global, KRO)

De minzame en vooral hartverwarmende politie-inspecteur Jack Frost verwelkomt zaterdagavond rond middernacht de Nederlandse actrice Manouk van der Meulen.  De inspecteur wordt ingezet om de autodiefstal van een vriend van Mullett te onderzoeken. Wanneer de auto boven water komt, blijkt  in de kofferbak het levenloze lichaam te liggen van een plaatselijke drusgdealer.

Frostheel‘‘Het is op de set van Frost alsof je in een warm bad stapte,’’ zei Van Der Meulen over haar aandeel in de serie in 2001 tegen Studio KRO Magazine. ‘‘Alles is door de productie zo goed geregeld dat je alleen maar je rol hoeft te denken. Je wordt omringd door de beste mensen.’’

‘‘Jasons grappen waren heerlijk,’’ vervolgde Van der Meulen. ‘‘Van die Engelse humor. Hij doet het ook bewust om zo ontspannen mogelijk te zijn. Je presteert beter als je ontspannen bent. Je stapt ook makkelijker een scène in. David Jason beheerst dat als geen ander.’’

SILENT WITNESS - DerekAndere Nederlandse acteurs die hun opwachting maakten in Britse tv-detectives zijn onder anderen Jeroen Krabbé (Dalziel & Pascoe, Midsomer Murders), Pierre Bokma (Dalziel & Pascoe), Yorick van Wageningen (The Commander) en Derek de Lint (zie foto uit BBC’s Silent Witness).

Te zien?
A Touch of Frost is te zien om 00.17 uur bij de KRO op Nederland 1.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Manouk van der Meulen opnieuw te zien in A Touch of Frost".