RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
29/04 2016

Seizoen vier van DCI Banks vanaf vrijdag op Eén

DCI Banks-III_CopyrightBBC-KROEen levend begraven vrouw uit Estland, een ogenschijnlijke eerwraak rondom een advocate en een vermoorde student in een ravijn. Inspector Alan Banks krijgt weer drie totaal verschillende moordzaken op zijn bord in de vierde serie, elke vrijdag om 20.35 uur op Eén. (Copyright foto’s: BBC Worldwide)

De drie verhalen uit het vierde seizoen, vorig jaar in de detectivemaand al uitgezonden in Nederland door de KRO-NCRV, zijn voor het eerst niét gebaseerd op de boeken van Banks-bedenker Peter Robinson.  Persoonlijk vind ik ze iets minder sterk dan andere seizoenen, minder gelaagd op een of andere manier. Ofschoon de persoonlijke ontwikkelingen, van met name het personage Helen Morton weer heel boeiend zijn.

DCI BanksStephen Tompkinson, Andrea Lowe en Caroline Catz nemen momenteel overigens nieuwe afleveringen op. Dat vijfde seizoen zal op zijn vroegst in januari klaar zijn voor uitzending in Groot-Brittannië.

Lees hier meer over seizoen 4.

Bekijk hieronder alvast de trailer. Plus een interviewtje met Stephen Tompkinson over zijn favoriete aflevering tot nog toe.

Te zien?

DCI Banks wordt vanaf 29 april elke vrijdag om 20.35 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Eén.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Seizoen vier van DCI Banks vanaf vrijdag op Eén".