RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
14/02 2015

Spannende Hitchcockachtige Britse thriller The Escape Artist bij KRO

EscapeArtist__Copyright RedArrowInternational-1Een Britse topadvocaat krijgt méér dan hem lief is als hij de verdediging wint van een griezelige psychopaat in The Escape Artist, elke zaterdag rond 22.35 uur op NPO2. (Copyright foto: Red Arrow International)

EscapeArtist__Copyright RedArrowInternational-2Maak kennis met Will Burton (acteur David Tennant), onlangs verkozen tot de nummer 1 in de Top 40 van ,,beste barristers onder de 40″. Burton wordt door sollicitor Peter Simkins gevraagd of hij de verdediging op zich wil nemen van Liam Foyle, verdachte in de moord op studente Sandra Mullen.

De veelbelovende advocaat maakt zijn naam waar als ,,Escape Artist” en weet Foyle weer vrij te krijgen. Als Foyle na afloop van de rechtszaak weigert zijn cliënt de hand te schudden zijn de gevolgen zijn niet te overzien… Een drama over alle aspecten van de rechtsgang met een hoofdrol voor de advocaat, het slachtoffer en de dader.

EscapeArtist__Copyright RedArrowInternational-3Zit er een boodschap in The Escape Artist?
,,Altijd een handje geven, altijd aardig blijven’’ lacht schrijver David Wolstencroft, bedenker ook van Spooks. ,,Nee hoor. The Escape Artist is enkel het verhaal van het proces van een man wiens beroep uitgebreid onder het vergrootglas wordt gelegd.”

Bekijk hier alvast de trailer.

EscapeArtist__Copyright RedArrowInternational-4Te zien?
Zaterdagen 14, 21 en 28 februari om 22.35 uur NPO2. Vlaamse kijkers hebben deze reeks al kunnen zien op Vitaya. Lees hier , hier en hier veel meer over deze nieuwe KRO-detective.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Spannende Hitchcockachtige Britse thriller The Escape Artist bij KRO".