RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
23/09 2014

Start derde seizoen Britse detectiveserie Scott & Bailey bij KRO

Scott&Bailey_CopyrightBBC-RedProductionsJe bent een náár iemand Janet, roept Rachel. Je bent hartstikke gefrustreerd, jaloers, en je ziét het niet eens.  ,,Opgedonderd!’’ schreeuwt Janet. …Ja hoor, je leest het goed! De emoties lopen de komende vier weken hóóg op gedurende het derde seizoen van de Britse detectiveserie Scott & Bailey, vanaf woensdagavond op NPO1. (Copyright foto: BBC Worldwide, KRO)

Opvallend
In de nieuwe afleveringen, weer elke woensdag te zien bij de KRO als opvolger van Inspector Banks, komt de jarenlange vriendschap en werkrelatie tussen de twee politievrouwen uit Manchester flink onder druk. Tegen het eind van de vierde aflevering práten de dames zelfs niet meer met elkaar. Lees hier en hier veel meer over het nieuwe seizoen van Scott & Bailey.

Scott & Bailey in een notendop?
Sterk realistische dramaserie rondom Manchesters’ eigen Cagney & Lacey. DC Janet Scott en DC Rachel Bailey binden weer de strijd aan tegen de misdaad. Uit de pen van Sally Wainwright, bekend van o.a. Last Tango in Halifax en Happy Valley. In vergelijking met vorige seizoenen begint Scott & Bailey steeds meer een relatiedrama te worden want dit seizoen focust sterk op de kwelduivels van Rachel.

Al gezien?
Nope. Deze afleveringen zijn tot nog toe nog nergens in de Lage Landen te zien geweest. Zowel bij de NPO als de VRT in Vlaanderen zijn tot nog toe namelijk enkel seizoenen 1 en 2 uitgezonden.

Te zien?
Vanaf 23 september, elke woensdag om 21.25 uur op NPO1

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Nota bene: Op deze tekst, evenals op de andere teksten op dit blog, berust auteursrecht

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Start derde seizoen Britse detectiveserie Scott & Bailey bij KRO".