RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
15/06 2012

True Love, de kunst van improviseren en liefhebben

CopyrightBBC2012Vijf opzichzelfstaande drama’s over de liefde in al zijn facetten. Dat belooft de nieuwe BBC-dramaserie True Love, zondag tot en met woensdag op BBC ONE. (copyright foto’s: BBC)

Maak kennis met Nick die plotseling zijn eerste liefde weer ontmoet. Paul, die een ontmoeting heeft bij een bushalte die zijn leven voorgoed op z’n kop zet. Lerares Holly die verliefd wordt op één van haar leerlingen. En Sandra en Adrian.

 CopyrightBBC2012True Love (telkens slechts een halfuurtje in lengte) is geschreven en geregisseerd door Dominic Savage, een van de meest vooraanstaande Britse scenarioschrijvers van dit moment. Savage houdt van experimenteren en zijn acteurs voor een uitdaging plaatsen. De dialogen in True Love werden dan ook maar deels op papier gezet, de rest moesten de acteurs ter plekke verzinnen. Veel improvisatie dus.

Een mooie ‘challenge’ voor o.a. David Tennant, Billie Piper, Jane Horrocks, David Morrissey, Ashley Waters en Jaime Winstone.

CopyrightBBC2012De verhalen zijn los van elkaar te kijken, ofschoon sommige personages zo nu en dan even in elkaars aflevering ‘op bezoek komen’. Ik heb er zelf nog helemaal niets van gezien, dus kan er helaas nog weinig over zeggen. De eerste Britse recensies zijn wisselend.

CopyrightBBC2012True Love begint zondagavond 17 juni om 23.25 uur. Op maandag 18 en dinsdag 19 juni zijn om 23.35 uur aflevering 2 en 3 te zien. Op woensdag 20 juni  kan je de laatste twee afleveringen achter elkaar bekijken, vanaf 23.45 uur.

Bekijk hier de trailer:

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "True Love, de kunst van improviseren en liefhebben".