RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
15/03 2013

Het is weer Red Nose Day en… Brent is back!

CopyrightComicRelief2013De cast van Mrs Brown’s Boys, Call the Midwife, Ricky Gervais (eindelijk weer eens als David Brent), Miss Piggy en vele, vele anderen. Zij maken vanavond hun opwachting tijdens een zeer feestelijke uitzending van Comic Relief, vanaf 20.00 uur op BBC ONE. (Copyright foto’s: Comic Relief, BBC)

Dit jaar viert Comic Relief zijn zilveren jubileum. In 2013 is het namelijk precies 25 jaar geleden dat Griff Rhys Jones en Lenny Henry (opnieuw een van de presentatoren vanavond) voor het eerst £ 15 miljoen bij elkaar wisten te rapen. Allemaal voor het goede doel. Vandaar dat de grootste namen uit de Britse comedy-en drama wereld vanavond act-de-presence komen geven in een maar liefst tot half drie vannacht durende tv-marathon. Het thema dit jaar is Funny for Money.

CopyrightComicRelief2013Vicar1Enkele artiesten die belangeloos hun medewerking zullen verlenen zijn Alan Carr, Michael McInture en Rob Brydon. Rowan Atkinson (Mr Bean) en Richard Curtis hebben een speciale sketch ingestudeerd. Er is een speciale aflevering van MasterChef waarin Micky Flanagan en Dame Edna Everage zullen opdraven. En Ricky Gervais kruipt voor het eerst sinds járen weer eens in de huid van David Brent, ‘The Office’ manager from hell.

De line-up ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

20.00 uur In het eerste uur o.a. Rowan Atkinson als de nieuwe bisschop van Canterbury en Miranda Hart in een niet alledaagse scene uit vroedvrouwendrama Call the Midwife

CopyrightComicRelief2013-221.00 uur In het tweede uur o.a. een speciale MasterChef met Dame Edna Everage als jurylid plus vanaf een uur of 22.30 uur een optreden van Mrs Brown. Rond die tijd is ook een speciale aflevering te zien van The Vicar of Dibley met Dawn French.

23.00 uur Optredens van Jonathan Ross, Jack Whitehall, Alan Carr, David Walliams (foto) en Peter Kay. Etcetera etcetera.

CopyrightComicRelief2013_DavidWalliamsMeer info over Comic Relief en Red Nose Day vind je hier.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Het is weer Red Nose Day en… Brent is back!".