RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
17/04 2011

‘Ja, ik wil…’ Kate & Cake

Kate and William.2Ja, ik wíl het huwelijk van Prince William en Kate Middleton zien! Maar wáár kan ik dan het best naar kijken? Naar BBC World bijvoorbeeld waar Mishal Husain de hele dag door live verslag zal doen van de huwelijksvoltrekking en alle feestelijkheden daaromheen. …Kan je zolang niet wachten? Kijk dan aanstaande woensdag al op BBC TWO  naar Great British wedding cake over de geschiedenis van Britse bruidstaarten. 

Al weken, wat zeg ik, máánden verheugen heel wat mensen zich op het sprookjeshuwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton. Vrijdag 29 april is het dan eindelijk zover. Die dag trouwt de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana dan toch echt met Miss Catherine Middleton.

Het huwelijk wordt nu al ‘Het huwelijk van de eeuw’ genoemd. Beetje voorbarig natuurlijk, want we zitten pas elf jaren in de 21 eeuw en het koninklijk lid dat die titel ten deel zal vallen moet misschien nog zelfs geboren worden.  Hoe dan ook, William maakt een grote kans en reken er maar op dat vele miljarden mensen de 29e  voor de buis zullen zitten om te zien hoe het jonge stel elkaar het ja-woord geeft. Dat kan via de normale Nederlandse en Vlaamse zenders, BBC ONE én natuurlijk BBC World News.
Mishal Husain - Westminster AbbeyMishal Husain (zie foto) post zich al in alle vroegte voor Buckingham Palace waarvandaan rond 08.00 uur de feestelijke uitzending zal beginnen. Lees op bbc.com/royalwedding nog veel meer over het huwelijk, de BBC-programmering op alle zenders én de Kate And William love story.

Have your cake and eat it
Kan je amper wachten tot de 29e en wil je alvast in de smaak komen? Stem dan a.s. woensdag 20 april om 21.00 uur af op BBC TWO. Daar wordt The Great British wedding cake uitgezonden. Paul Hollywood en Mary Berry gaan terug in de geschiedenis en onderzoeken de historie van de Britse bruidstaarten. Voor fijnproevers.


Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "‘Ja, ik wil…’ Kate & Cake".