RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
30/03 2013

Nieuwe afleveringen van Doctor Who

DrWHoseries zeven_CopyrightBBCCybermen, mummies, Whispermen en de terugkeer van een aantal oude bekenden, de o zo gevreesde Ice Warriors uit de jaren zestig… Zomaar wat griezels die Doctor Who op zijn pad vindt in de nieuwste serie ruimtebelevenissen, vanaf 30 maart elke zaterdag rond de klok van 19.15 uur op BBC ONE. (Copyright foto’s: BBC)

In het jaar van zijn vijftigste televisie-verjaardag (in het echt mag de Doctor meer dan 900 kaarsjes uitblazen!) gaat het er allesbehalve rustig aan toe in de Tardis, de blauwe telefooncel waarmee de Timelord langs sterren en planeten reist.

DrWHoseries zeven_CopyrightBBC 3Hij heeft een nieuwe assistente in de persoon van Clara Oswald (gespeeld door Jenna-Louise Coleman). Een erg vreemd meisje, deze Clara, die in de kerstspecial toch dood was gegaan. Rara, hoe zit dat?

DrWHoseries zeven_CopyrightBBC 2In de titelrol zie je Matt Smith, die gelukkig heeft aangegeven voorlopig nog wel even door te willen gaan met zijn rol van de 11e Doctor. Gastoptredens zijn er onder anderen van Celia Imrie, Liam Cunningham, David Warner (die ooit voor de rol van de Doctor werd getipt) en Call the midwife’s Jessica Raine. Maar… hoogtepunt van de rolbezetting vormt toch wel de combinatie Diana Rigg en Rachael Stirling in The Crimson Horror, te zien op 4 mei aanstaande. Moeder Diana (Emma Peel uit The Avengers) en dochter Rachael (bekend van Tipping the Velvet) bundelen voor het eerst hun acteerkrachten in één televisieproductie.

Bekijk hieronder alvast enkele trailers.

Te zien?
Elke zaterdag rond 19.15 uur op BBC ONE, voorafgaand aan The Voice. Dezelfde aflevering is telkens de daaropvolgende vrijdag weer te zien op BBC THREE rond 20.00 uur

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Nieuwe afleveringen van Doctor Who".