RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
30/11 2011

Een telegram arriveert zaterdagavond in Downton Abbey…

DA2.09457‘‘Alsof er iemand over mijn graf liep,’’ zegt Daisy zaterdagavond. En ook Lady Mary krijgt het onverwacht ineens heel koud… Het is de voorbode van slecht nieuws dat per telegram arriveert in de vijfde aflevering van Downton Abbey, zaterdag 3 december om 20.15 uur op Nederland 2. (Copyright foto’s: NBC Universal, NCRV)

Maar er staan nog meer dramatische ontwikkelingen op stapel in het vervolg van de Britse kostuumdramaserie met in de hoofdrollen o.a. Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern en Dame Maggie Smith.

DA2.09329Zo schrijft kamenier O’Brien achter de rug van Mr Bates om een brief naar zijn vrouw Vera om te zeggen dat hij weer opnieuw in dienst is op Downton Abbey.
De ontslagen dienstmeid Ethel roept de hulp in van Mrs Hughes. En intussen treedt Ethels opvolgster aan, weduwe Jane Moorsum, gespeeld door Clare Calbraith (zie foto).

DA2_04778 Wist je trouwens dat Elizabeth McGovern (gravin Cora) en Hugh Bonneville (graaf Robert)  al eerder een getrouwd echtpaar speelden? Dat was in de BBC-comedyserie Freezing uit 2007.

Downton Abbey wordt aanstaande zaterdag weer uitgezonden om 20.15 uur op Nederland 2.

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Een telegram arriveert zaterdagavond in Downton Abbey…".