RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
19/12 2011

Spaans benauwd in Downton Abbey

DA2.12536Meer dan 40 miljoen slachtoffers wereldwijd. Zoveel slachtoffers eiste de Spaanse griep tussen 1918 en 1919. Ook de bewoners van Downton Abbey wordt de beruchte grieppandemie niet gespaard, zoals blijkt kerstavond om 20.15 uur op Nederland 2. (Copyright foto’s: NBC Universal, NCRV)

Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn voor het aanstaande huwelijk tussen Matthew Crawley en Lavinia Swire, doet Lady Sybil het landhuis op zijn grondvesten schudden. De jongste Crawley-dochter is toch écht van plan in het huwelijk te treden met de Ierse chauffeur Tom Branson. Tot grote ontsteltenis van Lord Grantham en de rest van de familie.

Anna&MrBatesOok Anna en Mr Bates (foto) kunnen elkaar eindelijk het ja-woord geven. En dan is er ook nog lakei Thomas, die  in de vorige aflevering aan lager wal is geraakt. Hij ziet zijn kans schoon om tijdelijk de functie van de zieke Mr Carson over te nemen. Al snel wordt duidelijk dat de butler op zijn hoede moet zijn…

Dit is de achtste aflevering, en tevens laatste aflevering van het tweede seizoen. Nederlandse kijkers kunnen donderdag 30 december de kerstspecial zien, vier dagen na de Britse tv-premiere op ITV.

Downton Abbey, zaterdag 24 december 2011 20.15 uur Nederland 2
Downton Abbey X mas Special, donderdag 30 december 2011. 20.15 uur Nederland 2

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Spaans benauwd in Downton Abbey".