RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
22/07 2011

Sugartown, nieuwe miniserie met Waking the Dead’s Sue Johnston

SUGARTOWN1Nauwelijks wat nieuws op de buis deze dagen? …Mis! Op de BBC begint zondagavond het driedelige comedydrama Sugartown, zich afspelend in een Noord-Engels kustplaatsje. Hoofdrollen worden o.a. gespeeld door  Miranda‘s Tom Ellis en (in het midden op de foto) Waking the Dead‘s Sue Johnston als Margery. (Copyright foto’s: BBC)

Wat is Sugartown?
Sugartown is een driedelige tragikomische dramaserie, vrij luchtig van toon, zich afspelend in een typisch Noord-Engels kustplaatsje. De hoofdpersonages werken allemaal in een plaatselijke steenfabriek.

Waar gaat de eerste aflevering over?
Het verlovingsfeestje van steenfabriekdirecteur Jason Burr met kapster Emily wordt ruw verstoord door de onverwachte terugkeer van diens broer Max. Jasons broer, die jarenlang in Londen heeft gewoond, wil in het slaperige stadje een groot casino beginnen. Maar het is nog maar de vraag of de bewoners ‘up north‘ daar wel op zitten te wachten….

Veel drama in het verschiet want…
Emily en Max waren ooit tortelduifjes, totdat Max haar hart brak. Ze zien elkaar nu eindelijk na al die tijd terug, terwijl Jason op het punt staat met Emily te trouwen. …Drama gegarandeerd!

Waar ken ik de hoofdrolspelers misschien van?
Hoofdrollen worden gespeeld door Tom Ellis (Miranda), Philip Jackson (Poirot), Shaun Dooley (Single Married Other) en Miranda Raison (Spooks). Voor ons zonder meer de bekendste actrice is Sue Johnston, oftewel Dr. Grace Foley uit de BBC-detective Waking the Dead.

SUGARTOWN2Wanneer te zien?
Sugartown
, naar een scenario van Jodi Reynolds, is vanaf 24 juli elke zondagavond om 23.25 uur te zien op BBC ONE.

Trouwens…
Binnenkort nog veel méér nieuws op de Beeb. Bekijk hier alvast de nieuwste drama-trailer (courtesy of YouTube):

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Sugartown, nieuwe miniserie met Waking the Dead’s Sue Johnston".