RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
26/07 2012

Olympisch roeiersdrama gemist vorige week? …No problem!

CopyrightBBCHeb jij het Matt Smith-drama Bert & Dickie gemist afgelopen woensdag? No problem. BBC Entertainment herhaalt de eenmalige televisiefilm over de twee Olympische roeiers Bert Bushnell and Dickie Burnell morgen, zaterdag én maandag terwijl de Vlaamse zender Eén de film zaterdagmiddag uitzendt. (Copyright foto’s: BBC)

Wat is Bert & Dickie: Going for Gold?

Bert & Dickie is een eenmalige televisiefilm van regisseur David Blair over twee roeiers tijdens de Olympische Spelen van 1948.
Het drama vertelt het verhaal van twee roeiers, Dickie Burnell en Bert Bushnell die amper zes weken voor de Olympische Spelen bij elkaar worden geplaatst om een gouden plak te halen. Dat lijkt een onmogelijke taak, niet alleen vanwege de korte tijd maar ook vanwege hun onderlinge verschillen, botsende karakters en verschillende achtergrond. Lees hier meer over het beroemde tweetal.

CopyrightBBCWie spelen de belangrijkste hoofdrollen?

Matt Smith behoeft natuurlijk nauwelijks introductie. Als de elfde incarnatie van Tijdheer Doctor Who speelt hij letterlijk en figuurlijk de sterren van de hemel. Zijn nog vrij onbekende collega heet Sam Hoare en schitterde onder anderen in Borgen en Party Animals.

Te zien?
Op de Vlaamse zender Een: zaterdag 28 juli om 13.55 uur
Op de digitale zender BBC Entertainment:
vrijdag 27 juli om 12.10 uur
zaterdag 28 juli om 22.30 uur
woensdag 1 augustus om 22.50 uur

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Olympisch roeiersdrama gemist vorige week? …No problem!".