RSS
  • Poldark
  • The adventures of Sherlock Holmes
  • Vera
  • The Crown Netflix
ARTIKEL 0 reacties
6/12 2018

Alomgeprezen thriller-serie Killing Eve vanaf zondag op NPO3

Een kat en muisspel met sterke vrouwenrollen en de nodige humor. Zo laat Killing Eve zich het beste omschrijven: de nieuwe achtdelige misdaadserie over een geheimagente die een ongrijpbare vrouwelijke psychopaat probeert op te sporen. Hoofdrollen worden gespeeld door Jodie Comer en Grey’s Anatomys Sandra Oh. Vanaf 9 december is de BBC America-thriller elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO3. (Copyright foto’s: BBC)

Spanning en opwinding. Dat is waar de verveelde MI5-analiste Eve stiekem van droomt. Haar verlangen naar meer ‘excitement’ wordt uiteindelijk beantwoord wanneer Eve en haar team worden ingeschakeld om een Russische huurmoordenares te stoppen. De vrouw heeft net een Russische politicus omgebracht en Eve krijgt opdracht de enige getuige te beschermen. Dat brengt haar op het spoor van de creatieve en charmante Villanelle (vroeger: Oksana) en de obsessie begint…

 

Killing Eve is gebaseerd op de boeken Codename Villalanelle van Luke Jennings. Ze werden voor televisie bewerkt door onder anderen Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). Sandra Oh speelt Eve Polastri en Doctor Foster’s Jodie Comer tekent voor de rol van Villanelle. Verder herken je vast Luther’s Darren Boyd, David Haig van Portrait of a Marriage en Kim Bodnia van The Bridge.

Een tweede seizoen staat al op de rol.

Te zien?
Killing Eve wordt vanaf 9 december dag uitgezonden op NPO3 rond 20.20 uur (BNN-VARA). De serie was de voorbije weken al te zien op zaterdagavond op de BBC.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

 

Deel dit artikel...

  1. Je kunt alle reacties op dit artikel volgen via deze RSS feed.

    Er zijn nog geen reacties op artikel "Alomgeprezen thriller-serie Killing Eve vanaf zondag op NPO3".